Hill View Regency

Our clients and us at HiVAR Team are loving the modern luxe theme of this condo renovation we did in Bukit Batok. You can see how we utilised the use of cove lighting to add extravagance without trying too hard, the smart choice of bright colors to add space and depth, the use of gold and rose gold accents to be on trend, and the play of textures to give each room its unique identity and character. Most furnitures were also flushed to give that modern and clean finish.

Our Scope:

Our project scope for this beautiful home includes the Study Room, Kids Room, Living Area, Dining and Kitchen, Masters bedroom, Guest Bathroom, as well as the Master’s Bathroom.

Creative Director

Suchi Gupta – HiVAR Studio

Hivar Contact Form
Fill out the form below to send us your design, rendering, BIM services, or animation enquiries.
Kindly include country code.
error: Content is protected !!